Oefenschool

Oefen en leer de Nederlandse taal beter bij de oefenschool

Wil je hulp met het oefenen van Nederlands? We helpen je graag bij het beter leren spreken en schrijven van de Nederlandse taal. Bij City at Home kan je de Nederlandse taal op je eigen tempo leren in kleine groepen. De Nederlandse taalles is gericht op A0 en A1 niveau. 

De Nederlandse taallessen zijn bedoeld om te oefenen. Wij bieden geen cursusprogramma aan om het certificaat Nederlandse taal te behalen. Wij werken samen met stichting het Integratiehuis.

Geïnteresseerd? Wij organiseren verschillende oefenuren. Ook is er een les opengesteld voor samengestelde groepen (mannen en vrouwen.) De overige tijdstippen zijn bedoeld voor vrouwen. Check dus de agenda!

Wanneer Nederlands oefenen?

Elke maandag en dinsdag op de volgende uren:
Maandagochtend: 10.00 – 12.00 (Alleen vrouwen.)
Dinsdagochtend: 10.00 – 12.00 ( Alleen vrouwen.)

Hoe kan je deelnemen?

Deelname is gratis, je hoeft je niet in te schrijven of iets mee te nemen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of loop binnen.

Taal en ontmoeting

Oefen Nederlands praktisch met de taal en leer nieuwe vrouwen kennen

Wil jij beter Nederlands leren spreken?  Bij Nederlandse taal en ontmoeting leer je de taal beter spreken.  We gaan op een speelse en praktische manier met het leren van taal om. Daarnaast krijg je de ruimte om andere vrouwen te ontmoeten en leren kennen.

Samen met de groep ga je in gesprek over dagelijkse thema’s zoals boodschappen, openbaar vervoer, familie en vrienden. Zo leer je in de praktijk beter de Nederlandse taal spreken, en kom je in gesprek met anderen vrouwen!

Let op taal en ontmoeting is bedoeld om te oefenen met het leren spreken van de Nederlandse taal. Wij bieden geen cursusprogramma aan om het certificaat Nederlandse taal te behouden.

Wanneer Nederlands oefenen

Elke woensdag kun je oefenen met het spreken van Nederlands van 10:00 tot 11:15 (Alleen voor vrouwen).

Hoe kan ik deelnemen?

Deelname is gratis, je hoeft je niet in te schrijven of iets mee te nemen.

Lees onze laatste blogberichten

Krijg jij vaak zelfgemaakte cadeautjes? Van kinderen misschien […]
Wist je dat creativiteit een term is die […]
Is de Nederlandse taal moeilijk om te leren? […]