Wij zoeken jou om vrijwilliger te worden bij City at Home!


Uiteraard ben je enthousiast over de visie en de kernwaarden van City at Home en staan de woorden ‘verbindend, maatwerk, hoopvol en bemoedigen’ op een hoog plekje in jouw leven en heb je affiniteit met de sociale sector.  

Wij hebben de volgende vacatures:


vacature vrijwilliger fondsenwerving

WIE BEN JIJ?

Een enthousiast persoon, die van aanpakken houdt en graag bijdraagt om levens hersteld te zien. Je bent zelfstandig en begrijpt goed welke ondersteuning het team nodig heeft. Je houdt van plannen en organiseren, je bent zorgvuldig en beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Je zoekt naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn. Je weet onze visie over te brengen naar bedrijven en particulieren die een financiële bijdrage kunnen leveren om ons werk mogelijk te maken. Je krijgt veel vrijheid om de fondsenwerving op te zetten en verder te ontwikkelen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Kennis van projectmatig werken;

Ervaring met het werven van fondsen;


Vacature vrijwilliger social media/online communicatie

WIE BEN JIJ?

Een enthousiast persoon, die van aanpakken houdt en graag bijdraagt om levens hersteld te zien. Je bent zelfstandig en begrijpt goed welke ondersteuning het team nodig heeft. Je houdt van plannen en organiseren, je bent zorgvuldig en beschikt over communicatieve en administratieve vaardigheden. Je zoekt naar oplossingen die van toegevoegde waarde zijn. Je weet onze visie over te brengen naar bedrijven en particulieren die een financiële bijdrage kunnen leveren om ons werk mogelijk te maken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Kennis van de Nederlandse taal;

Ervaring en kennis van Social Media;

Gemakkelijk berichten kunnen plaatsen

De visie van City at Home overbrengen op onze site/facebook etc.


Vacature vrijwilliger taal & ontmoeting

WIE BEN JIJ?

Je bent een warme, hartelijke persoonlijkheid met belangstelling voor mensen en je hebt oog voor het individu. Je vindt het leuk om met taal te werken en je beschikt over geduld, vindingrijkheid, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Je biedt samen met het team een veilige ontmoetingsplek voor vrouwen voor wie contact met anderen niet vanzelfsprekend is doordat ze de taal niet machtig zijn. Door op een laagdrempelige manier met taal bezig te zijn bouw je een relatie met hen op. Zo zie je wat er verder nog nodig is om zelfstandig en gezond te functioneren in de maatschappij en verwijs je eventueel door naar reguliere taalaanbieders of hulpverleners.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; 

Je bent in staat om het voortouw te nemen in zowel één op één contact als in groepen.

Je bent in staat om op een integere manier om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Je kunt laagdrempelig met taal bezig zijn;


WAT BIEDEN WIJ?

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ons team wil komen versterken? Dat zou heel fijn zijn. Wij bieden een uitdagende functie bij een bijzondere en groeiende maatschappelijke organisatie in een enthousiast team. Er zijn jaarlijks teamontmoetingen en trainingen om je verder toe te rusten in het omgaan met onze doelgroep en om je (sociale) vaardigheden te vergroten.

Uren worden bepaald in overleg.

INTERESSE?

Als je geïnteresseerd bent in één van deze functies kun je een email sturen naar info@cityathome.nl

of bellen met 06-51427653