Tweedehands kleding vind je bij de Ruilwinkel!

Past jouw kleding niet meer? Of ben je er gewoon op uitgekeken? Maak iemand blij met jouw kleding, en zoek zelf tweedehands kleding die je leuk vindt!

Vind gratis tweedehands kleding

Bij de ruilwinkel kan je kleding ruilen. Je hoeft dus geen kleding te kopen met geld. Het is dus “gratis”. De tweedehands kleding ruilwinkel is 5 ochtenden per week geopend. Elke week komen er weer veel nieuwe tweedehands kledingstukken binnen, er hangt dus altijd wel iets nieuws.

Hoe werkt het?

Je kunt goede kleding (kinder-, mannen- en vrouwen kleding) inbrengen. Per keer nemen we maximaal vijf items aan en kun je ook maximaal vijf items meenemen. Het is mogelijk een tegoedkaart te krijgen voor een volgende keer. Wij beoordelen welke waarde je ingebrachte spullen hebben door middel van punten. Voor die punten kun je dan iets anders uitzoeken.

Je bent ook
welkom voor gezelligheid of hulp.

Naast tweedehands kleding staat gezelligheid in de ruilwinkel centraal. Je mag dus ook langskomen bij de tweedehands kleding ruilwinkel voor een kopje koffie, gezelligheid of een gesprekje. Ook kunnen we kleine praktische ondersteuning bieden zoals bijvoorbeeld meelezen met een brief of het invullen van een formulier.

“Ik dacht eigenlijk dat het oude troep was voor dat ik ging kijken. Blijkt dus helemaal niet zo te zijn, Ik ben naar huis gegaan met een superleuke jas.”

Openingstijden

Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00. Je vind ons in de hal op de begaande grond van het bruishuis.

Het bruishuis is gevestigd in Malburgen, Arnhem. Heeft u een vraag over de ruilwinkel? neem dan gerust contact met ons op!


Lees onze laatste blogberichten

Krijg jij vaak zelfgemaakte cadeautjes? Van kinderen misschien […]
Wist je dat creativiteit een term is die […]
Is de Nederlandse taal moeilijk om te leren? […]